LİFE SKİLLS İN NATURE

Okulumuz öğretmeni Ayşe Gül Küçükdemirci 'nin kurucusu olduğu e twinning projesi ''Life Skills İn Nature'' kabul edilmiştir. Proje ortakları Makedonya, Polonya,Gürcistan ülkeleri ile Ayşe Gül öğretmenimize başarılar dileriz. Doğada nasıl vakit geçireceklerini öğrenmek ve doğayı keşfetmenin yanında Doğal yaşamın çeşitliliğine, bitki ve hayvanların özelliklerine, doğal kaynaklara ve doğal döngülere dair öğrencilerin farkındalıklarının artması amaçlanmaktadır. Doğada vakit geçirmenin güzelliği yanında, doğal yaşamı koruma ve sürdürülebilirliği sağlama sorumluluğu da diğer amaçlarımızdan biridir. Doğanın korunması, çevrenin temiz tutulması ve doğal kaynakların kullanımı konusunda bilinçli nesiller yetişmesi en önemli hedeflerimizdendir.

31.03.2023 101

31-03-2023