Can Kardeşim E Twinning Projesi Okul ve Sınıf Kurallarını Öğrenme Etkinliği ( Actıvıty To Learn School And Classroom Rules )

Can Kardeşim E Twinning Projesi Okul ve Sınıf Kurallarını Öğrenme Etkinliği ( Actıvıty To Learn School And Classroom Rules )

Öğretmenlerimiz Mustafa Çiçek ve Aleyna Kalkan’ın yürütmüş olduğu “Can Kardeşim” e twinning projesinde okul öncesi öğrencileri ile 1. sınıf öğrencileri okul ve sınıf kuralları etkinliğini yapmışlardır. 

02.05.2023 446

Bu etkinlikte ana sınıfı öğrencileri ile 1. sınıf öğrencileri okul ve sınıf kuralları üzerinde bir etkinlik düzenlenmiştir. Etkinlikte ana sınıfı öğrencilerinin bir sonraki kademede benimsemeleri gereken okul ve sınıf kuralları ile ilgili bir takım bilgi edinme becerisi kazandırılmıştır. Etkinlik içeriği  gerek drama gerek akıllı tahtada oyunlaştırılmış öğretim ile desteklenmiştir.

Ana sınıfı öğrencileri bu sebeple 1. Sınıfa başladıkları zaman nasıl bir sınıf atmosferinin olması gerektiğini, sınıf ve okul içinde uyum ve güvenliğin nasıl sağlandığını öğrenmiş olacaktır.

-------------------------------------------------------------------------------------

In this activity, an activity was organized on school and classroom rules for kindergarten students and first year students. In the activity, the skills of acquiring some knowledge about the school and classroom rules that kindergarten students should adopt in the next level were gained. The content of the activity was supported by both drama and gamified teaching on the smart board.

For this reason, kindergarten students will have learned what kind of classroom atmosphere should be when they start the 1st grade, and how harmony and safety are ensured in the classroom and school.

 

 

02-05-202302-05-202302-05-202302-05-202302-05-202302-05-2023