Adnan Menderes İlkokulu

Vizyon: Türk milli eğitimin temel ilke ve hedefleri doğrultusunda; bulunduğu çevrenin ihtiyaçlarına cevap verebilen, gerekli olan bilgi, beceri ve değerleri, teknolojik gelişmelerden faydalanarak sunan, seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Atatürk ilkelerine bağlı laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen Türk kültürünü bilen örf ve adetlerine sahip çıkan Okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, araştırdıklarını paylaşan Düşünen ve düşüncelerini özgün ve rahat bir şekilde ifade edebilen Hoşgörülü ve katılımcı bireyler yetiştirmektir. Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlayarak, çağın gerektirdiği bilgi,beceri ve değerlere Kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat vermek, Davranışı ve karakteri ile vatanını, milletini seven, Atatürkçü düşünceyi özümsemiş mutlu ve yetkin bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adnanmenderesilkokul.meb.k12.tr

Adres - KARADENİZ MAH. 1150. SK. ADNAN MENDERES İLKOKULU BLOK NO 46 İÇ KAPI NO 1 GAZİOSMANPAŞA / İSTANBUL

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 36KE, 36, 38M ve HT5 numaralı İETT otobüsleri ile Gaziosmanpaşa´dan kalkan PAŞAÇAYIRI minübüsleri ile sağlanabilir. Ayrıca Bağcılar- Sanko minibüsleri de okulumuz önünden geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 7 km uzaklıktadır. İl Merkezine 10 km uzaklıktadır.